Inschrijving voor seizoen 2017/2018.

Om alle verwarring te voorkomen omtrent de inschrijving, even het volgende:

Op het inschrijfformulier staat dat er ingeschreven kan worden tot 30 augustus en dat er betaald moet worden voor 15 augustus en zo niet dat er 3 euro bij de contributie komt. Echter willen we dit nu even aanpassen omdat er dan geen ruimte meer is voor de captainsavond om alles klaar te hebben.

HIerdoor is het nu zo: tot zondag 28 augustus kan er ingeschreven worden en de laatste betaalmoment is op de captainsavond 30 augustus. Hierdoor heeft de wedstrijdleiding voldoende ruimte om het schema helemaal klaar te maken zodat iedereen een goed dartseizoen kan draaien. De contributie blijft gewoon €.27,- voor de spelers die zich inschrijven voor het dartseizoen 2017/2018 en zal niet hoger uitvallen wanneer er later wordt betaald dan 15 augustus.

Let op! Als er spelers zijn die niet betaald hebben voor aanvang van de competitie ben je niet speelgerechtigd. Je wordt dan uit de lijst gehaald van de spelers in je team en tegenstanders mogen dan eisen dat de speler die niet op de lijst staat ook daadwerkelijk niet speelt, echter dit alles in overleg met de wedstrijdleiding.

Wedstrijdleiding: Patrick van de Werken / 06-55818519 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.