Groots jubileum!!!

Beste ODF-leden,

Over een kleine 6 weken, op zaterdag 16 juni 2018, is het zover en gaan wij ons 35-jarige jubileum feest vieren in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse.

Het is de bedoeling dat we iedereen vanaf 17:00 uur verwelkomen bij deze toplokatie, waarna we vanaf 18:00 uur zullen gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij je kunt kiezen uit 5 gerechten per gang.

Daarna zal vanaf 20:00 uur het feest losbarsten en rond een uurtje of 01:00 uur houden we het dan voor gezien.

Om dit feest tot een succes te maken hebben we natuurlijk jullie als leden nodig, maar tot nu toe valt het aantal inschrijvingen een beetje tegen, dus wil ik jullie hierbij oproepen om jezelf, al dan niet met partner, op te geven voor dit grandioze feest.

Dit kan echter alleen per e-mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en tegen betaling van €15,- pp, op het rekeningnummer van de ODF.  Dit alles is mogelijk tot uiterlijk 1 juni 2018, zodat ik de definitieve aantallen kan doorgeven aan de locatie.

Het is de bedoeling dat jullie de betaling inhouden op jullie contributie voor het volgende seizoen en anders zal het als een donatie in de boeken worden weggeschreven.

Bij binnenkomst zullen jullie via een aanwezigheidslijst worden geregistreerd en ontvangen jullie 10 consumptiemuntjes van ons.

Als je deze hebt op geconsumeerd, dan kun je, tegen betaling, nieuwe muntjes halen bij het personeel van het Hotel, dus alleen de eerste 10 muntjes krijg je op kosten van de ODF. Het is uiteraard niet toegestaan, om eigen drank mee te nemen en wij zullen hier dan ook streng op toezien.

Wij hopen dat wij een supergezellig feest zullen hebben en zien jullie graag allemaal op zaterdag 16 juni!!

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen.

Albert Foppele.