Groots jubileum!!!

Beste Leden van de O.D.F.,

Zoals jullie weten jubileerd de Onafhankelijke Darts Federatie in 2018. De wilde bond uit onze regio bestaat dan 35 jaar. Om dit te vieren zal er een spetterend feest gegeven worden op 16 juni 2018. Op de achtergrond zijn er al verschillende mensen erg druk bezig met de voorbereidingen. Er is gekozen voor een schitterde locatie en alle leden zijn welkom met hun partner. Mocht je partner ook lid zijn bij onze dartvereniging dan is het zo dat je alleen samen mag komen dus geen extra personen. Onder partner verstaan we je man, vrouw, vriend, vriendin. Geen broers, zussen, vader, moeder enz.

Uiteraard kunt u nu al inschrijven voor dit feest. Dit kan zoals altijd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook deze keer hebben wij een borgbedrag voor het feest, bij de inschrijving moet er €.15,- pp betaald worden. Dit kan op NL50RABO0132927276 t.a.v. inschrijving jubileumfeest en je naam. Uiteraard wordt dit bedrag op het feest weer teruggegeven.

Om terug te komen op de locatie. De organistatie heeft het volgende bedacht: Reageer op facebook op dit bericht en zet de locatie in je reactie waar jij denkt waar het jubileum feest gehouden gaat worden. Je hebt hier een week de tijd voor. Onder de goede antwoorden wordt dan een loting verricht. De winnaar krijgt 3 extra munten op het feest. De loting zal ook live plaats vinden op facebook.

De aankomende periode worden alle details prijs gegeven d.m.v. dit soort prijsvragen, houdt de facebookpagina in de gaten zodat je niets mist.

Dus reageer en WIN!!!