Nieuw seizoen BBC voor de O.D.F.

Ook dit jaar doet de O.D.F. weer mee aan de BraBantCup. Dit jaar staat het team onderleiding van een tweetal, namelijk: Remon Koster en Alma Hessels. Dit tweetal losse Ursula Oordt af die vorig jaar als captain voor het team uit kwam. Ursula blijft nog wel actief als speelster in het team maar geeft dus het stokje qua captainschap over.

Remon en Alma hebben er beide erg veel zin in om het team dit jaar te leiden. Remon is al wat jaartjes actief en gooit momenteel in de eredivisie van onze dartbond. Hij gooit daar in het team van Ruud Elshout, H.M.N.G.W. (Het Moet Niet Gekker Worden) en was vorig jaar als speler ook geselecteerd voor het team van de brabantcup.

Alma is ook al enige tijd actief binnen de O.D.F.. Buiten dat ze mede captain is van de BBC, is zij ook actief als de baancontrolecommissie. Verder gooit ze in de 1ste divisie en heeft ze haar talent al meerdere jaren laten zien als speelster van de BBC.

Verder bestaat het team uit de volgende heren spelers:
 - Ruud Elshout
 - Yucel Ulusoy
 - Stingray van Emmerik
 - Dennis de Bruin
 - Albert Foppele
 - Marco Voss
 - Carlos Figge
 - Frans Borsten
 - Mario Hotting
 - Patrick Klapwijk
 - Robin Satter
 - Dirk Kamer
 - Peter Wor

Deze dames maken het team compleet:
 - Olga Hanswijk
 - Tamar Elshout
 - Ursula Oordt
 - Sabine Jansen
 - Kim de Hoog

Niet alleen de captain is veranderd bij het team, maar ook de speellocatie. Als eerste wilt de O.D.F. Cafe Meiburg te zuidland heel erg bedanken voor de jaren dat de O.D.F. daar de BBC heeft mogen spelen. Het was altijd gezellig en het eten was altijd erg goed verzorgd. Maar vanaf dit jaar zullen de thuis wedstrijden van de ODF BBC Team gespeeld worden in Simonshaven in Cafe "De oude Haven". Uiteraard is iedereen welkom om ons team aan te moedigen. De eerste thuis wedstrijd is a.s. zaterdag (morgen) 9 september. En doordat er een nieuwe locatie is gekomen, heeft de O.D.F. ook nieuwe shirts gesponseerd voor het team.

Het bestuur wenst het BBC Team veel succes en een sportief seizoen in de BraBantCup.