Verslag BBC wedstrijd ODF vs ZDF

BRABANTCUP 9 SEPTEMBER 2017

Vandaag onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Brabantcup. We gaan met frisse moed van start in een nieuwe locatie , Cafe De Oude Haven, met nieuwe teamshirts, gesponsord door de ODF en onder de bezielende leiding van Remon en Alma. Op het programma staat de altijd lastige tegenstander uit Zeeland , ZDF. 

De opstelling is als volgt : Frans, Carlos, Ruud, Dirk, Marco, Mario, Dennis, Sting, Tamar, Ursula, Olga en Alma. Invalbeurten : Remon en Sabine

We beginnen met 12 single partijen en halverwege staan we aan de leiding met 5-1 en vooral de dames gaan zeer voortvarend van start met 3 x winst uit 4 wedstrijden. De heren delen de punten en zo staat het 7-5 na de singles.

De koppels gaan helaas erg moeizaam waardoor we na de koppels achter staan met 8-10 en ook in de mix koppels en extra heren koppels kunnen we geen winst behalen : 10-14.

In de teamrondes pakken we de eerste partij, om vervolgens de laatste 2 te verliezen, waardoor de eindstand uitkomt op 11-16.

Na afloop van de wedstrijd stond er een heerlijke maaltijd op ons te wachten, verzorgd door de dames van De Oude Haven, dus meiden (Chantal, Marina en Marianne) bedankt hiervoor en ook Ed van Welie, bedankt voor de goede zorgen.

Ondanks het verlies kan het team terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd met goede momenten, dus er is hoop voor de toekomst. Met 4x 180 en een mooie finish van 150, door Carlos, hebben we toch 11 punten gehaald tegen, een op papier, sterkere tegenstander, dus op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 30 september uit tegen Rijnmond Darts.

Supporter en schrijver,

Appie.