Heren en Dames van de O.D.F. Dartbond. De inschrijvingen gaan gestaag omhoog, maar uiteraard willen we dat er nog meer leden naar de geplande eindfeest komen.

 

slingers

De inschrijving sluit op 31 Mei dus je hebt nog tijd op je op te geven. Zegt het voort in je team en zorg dat je aanwezig bent bij deze feestelijke afsluiting van het seizoen 2016-2017.

Het feest zal plaats vinden op zaterdag 17 juni 2017, hou deze dag dus vrij in de agenda. Ieder jaar is dit een mooi feest en het toetje van het seizoen.

LET OP!!! De locatie zal gewijzigd worden. Het eindfeest zal niet plaats vinden in de Flamingo te hoogvliet. Het O.D.F. bestuur is druk bezig met het zoeken naar een geschikte lokatie.

De nieuwe lokatie zal op de site en via de mail bekent gemaakt worden, zodra deze bekent is.

Ook de nieuwe zaal is open vanaf 12 uur en om 13:00 uur start het toernooi. Tijdens het darten moet er geen dorst zijn, hiervoor ontvang je bij aankomst genoeg munten om deze te lessen.
Ook voor de honger is goed gezorgd, het buffet zal als elk jaar weer bestaan uit genoeg lekkers en niemand zal iets te kort komen.

Je kunt je opgeven bij onze penningmeester en tevens spreekheer van de dag, Albert Foppele. Inschrijving geschiedt door € 10,00 over te maken op rekeningnummer NL50RABO0132927276.

Deze €.10,- krijg je bij binnenkomst weer terug, dus kost deze gezellige, sfeervolle en afsluitende dag van het seizoen je helemaal niets.

Dus schrijf je in met heel je team en KOM OOK.