Nieuwe Secretaris

Op 02-05 jl. is de A.L.V. geweest van dit seizoen. De opkomst was hoger dan de afgelopen jaren dus dat is en goede onwikkeling. Buiten het gebruikelijke wat er dan besproken wordt, zoals jaarcijfers, verslag van de voorzitster, de kascontrole etc. werd er ook gestemd voor een nieuwe secretaris.

 

I.v.m. het vertrek van de huidige secretaris, die zich niet herkiesbaar stelde, moest er dus gestemd worden voor een nieuwe secretaris. Deze taak is de afgelopen 10 jaar met veel toewijding, enthousiastme uitgevoerd en er zijn veel vrije uurtjes in gaan zitten. Gerards van Hulzen vond dat het tijd werd voor iemand anders en wilde het stokje graag doorgeven.

Er was één aanmelding binnen gekomen voor deze functie en dat was die van mij, Frans Borsten.  De aanwezige leden hebben dan ook voor gestemd en zal ik ,officeel vanaf volgend seizoen, de nieuwe secretaris zijn van de O.D.F.. Ik zal me zelf voorstellen:

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Zuid en woon nu 8 jaar in Spijkenisse samen met mijn vriendin, Kim de Hoog, en onze dochter Abigaïl. Ik dart al ruim 11 jaar in diverse competities in de regio. Begonnen in de derde divisie en opgeklommen tot de eredivisie. 4,5 geleden ben ik gaan darten bij D.T.M. in de eredivisie van de O.D.F.. De gezellige en leuke competitie sprak mij erg aan, zeker het gevoel, ons kent ons.

Na een tijdje ben ik captain geworden van D.T.M. en heb samen met dat team de Beker gewonnen van de O.D.F. Nu Gooi ik bij V.I.D.A. in de eredivisie en heb het erg naar mijn zin. De afgelopen 2 jaar heb ik de kascontrole gedaan voor de bond en toen mij gevraagd werd of ik mij wilde aanmelden voor de functie van secretaris, binnen het bestuur van de O.D.F. heb ik meteen ja gezegd.  Op deze manier zal ik mijn steentje bijdragen aan de bond.

Ik heb er veel zin in om deze functie te gaan vervullen. In deze functie zit ook de taak om de website bij te houden en daarvoor wil dan ook gelijk een oproepje doen voor volgend seizoen. Maak je leuke foto's, vind je het leuk om een verslagen te maken van je gespeelde wedstrijden of er zijn andere dingen die tijdens het darten zijn opgevallen, stuur deze dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zullen deze terecht komen op de website van de O.D.F. Met deze oproep wil ik er voor zorgen dat het ons kent ons gevoel nog groter wordt.

Frans Borsten