Nog drie wedstrijden te gaan!

De Eredivisie is gespeeld. Boelies 1 is kampioen, Come back is 2de geworden en is nog in de race voor de beker, finale is as woensdag in Simonshaven en V.I.D.A. heeft dit jaar de 3de plek opgeeist.

 

Maar in de 1ste divisie en 2 de divisie is de strijd nog bezig. Al is de 1ste plek hoogwaarschijnlijk al vergeven aan Helemaal niks in de 1ste divisie (161 punten), theoretisch zijn ze nog in te halen door Lethal Weapon die 2de staan (140 punten). Deze zijn echter weer in te halen door de nummer 3, namelijk JWB-Time (133 punten). Daarna volgen 5 teams op 6 a 7 punten die ook nog in de race zijn voor een hoge notering in de lijst. En met de wetenschap dat de eredivisie volgend jaar weer naar minimaal 14 teams gaat, wordt het dus spannnend wie er overgaan.

Eerder had ik gemeld dat de degradatiezone nog spannend was, maar niets is minder waar. Ook hier geldt omdat we in de eredivisie terug gaan naar het oude systeem zullen er ook uit de 1ste divisie niemand degraderen.

In de 2de divisie hebben we ook al een kampioen en deze zal zich volgend jaar sowieso bij de 1ste divisie gaan voegen, namelijk: Double Trouble. Namens het gehele bestuur feliciteren wij dit team met het behalen van het kampioenschap in de 2de divisie. De 2de plek is nog niet zeker. Dinges zal hier het meeste aanspraak op gaan maken en zal deze week ook de 2de plek veilig gaan stellen. De strijd voor de 3de plek is ook nog in volle gang. Twenty six what else, Nice Try, Spookjes en de Dartiesten zijn hier nog voor in de race. De laatst genoemde kan theoretisch zelfs nog 2de worden.

Al met al, er komen nog leuke wedstrijden aan. Blijf de website in de gate houden voor alle ontwikkelingen.

Veel dartplezier de laatste weken.