EINDFEEST IN DE OUDE HAVEN!!!

Dit jaar zal het eindfeest gehouden worden in Simonshaven in Cafe "De Oude Haven". Het O.D.F. bestuur is druk bezig met de voorbereidingen van dit toetje op het dartseizoen. Zoals aangegeven zal de inschrijving voor dit spektakel sluiten op 31 Mei. Mis het feest van het jaar niet en schrijf je in, het liefst met heel je team. Het feest zal plaats vinden op zaterdag 17 juni 2017, hou deze dag dus vrij in de agenda.

Het Cafe van uitbater Ed van Welie is open vanaf 12 uur en om 13:00 uur start het toernooi. Tijdens het darten moet er geen dorst zijn, hiervoor ontvang je bij aankomst genoeg munten om deze te lessen.
Ook voor de honger is goed gezorgd, het buffet zal als elk jaar weer bestaan uit genoeg lekkers en niemand zal iets te kort komen.

Je kunt je opgeven bij onze penningmeester en tevens spreekheer van de dag, Albert Foppele. Inschrijving geschiedt door € 10,00 p.p. over te maken op rekeningnummer NL50RABO0132927276.

Deze €.10,- p.p. krijg je bij binnenkomst weer terug, dus kost deze gezellige, sfeervolle en afsluitende dag van het seizoen je helemaal niets.

Dus schrijf je in met heel je team en KOM OOK.