Het Nieuwe Seizoen staat voor de deur!

Op 7 september beginnen we het seizoen met de SuperCup in 't Hof van Rozenburg. In deze week zullen ook de voorrondes zijn van de bekercompetitie. Deze wedstrijden zullen gespeeld worden op de speelavond van de thuisspelende teams, houdt hier dus rekening mee en houdt het vrij in je agenda, zodat er geen wedstrijden verzet hoeven te worden.

Na deze week begint de competitie, het speelschema is al gedeeltelijk in gevuld, echter is deze nog niet compleet en zal dit pas zijn na de captainsavond, die op woensdag 30 augustus staat gepland in Cafe 'De Oude Haven' in Simonshaven vanaf 19.00 uur.

Verder zijn er al een aantal data's bekent zodat hier vroegtijdig rekening mee gehouden kan worden. De data's zijn:

- 28 maart 2018 halve finales beker competitie

- 23 mei 2018 finale bekercompetitie

- 30 mei 2018 single playoffs 1ste en 2de divisie

- 1 juni 2018 single playoffs eredivisie

- 16 juni 2018 EINDFEEST EN TEVENS VIERING 35 JAAR BESTAAN O.D.F.

Dan is het tijd voor een oproep: In het aankomende seizoen(en) zal er ook op de website allerlei artikelen geplaatst worden over: wedstrijden tijdens de competitie, waar leden worden in voorgesteld, leuke anekdotes uit het verleden, etc. Uiteraard is daar wel input voor nodig door de leden, jullie dus.

Heb je een mooi verhaal, leuke foto's van een competitieavond of wil je jezelf voorstellen aan de rest, enz. stuur deze dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar toe.

Wij wensen iedereen een super sportief, leuk, gezellig en een mooi dartseizoen.

Het bestuur.