Eerste week van het dartseizoen is gespeeld

De eerste week van het nieuwe dartseizoen is gespeeld. Deze week is begonnen met de voorrondes beker en de SuperCup. 

Uiteraard is het één en ander weer gebeurd en op deze manier willen we iedereen op de hoogte houden. De teams die het seizoen mochten aftrappen waren Doe Eens Gek en Dinges. deze wedstrijd was goed voor de eerste finish boven de 100 van het seizoen. Gerrit Meeuws wist een finish te gooien van 124. Verder was dit een partij om snel te vergeten voor Dinges. Zij verloren namelijk de partij met 9-0.

Op de dinsdag stonden er drie partijen op het programma. De winnaars DenS Devils, Kom Tie Dan He 010 en Motley crew zullen een ronde verder gaan in het bekertoernooi van de O.D.F. Op deze avond is ook de eerste 180er gegooid van het nieuwe seizoen, deze eer is voor Danny Kampert.

Op woensdag waren het twee partijen in de voorrondes die gespeeld moesten worden en hier zullen Prik m Erin en De Gouden Leeuw door bekeren.

Donderdag stond in het teken van de SuperCup en de wedstrijd tussen The Man in Black en Kermits 4. De SuperCup werd gewonnen door Lekkuh Boeijuh en de Kermits 4 gaan verder strijden voor de beker.

Tot slot mochten op vrijdag Triple Nix het opnemen tegen Dorstige Darters. Triple nix zal zijn krachten nogmaals gaan vertonen in de bekercompetitie want deze wisten te winnen met 8-1.

Deze week gaat de wintercompetitie van start en zullen er hoogwaarschijnlijk meer 180ers en hoge finishes vallen. Verder zullen er weer leuke verhalen worden geboren en zullen de sappies weer smaken.

Heb je nou leuke foto's een mooi verhaal of andere dingen die je wilt delen via de O.D.F. website, stuur deze dan op naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..