Week 3 is afgesloten.

Week 3 zit er ook op. Alle teams uit de O.D.F. zijn nu aan de competitie begonnen. Lethal Weapon die moesten wachten voor hun debuut in de eredivisie, mochten het deze week opnemen tegen Darts4Life en de kermits 4 uit de tweede divisie mochten deze week ook hun seizoen starten.

In de tweede divisie is ook het hele speelschema weer afgewerkt. De kermits 4 zijn hun seizoen begonnen met een zege op Come Back 2. aan het einde van de avond stond er een 5-4 overwinning op het wedstrijdformulier. Komtie Dan He 010 (6-3), Triple Nix (2-7) en DenS Devils (9-0) wisten alle drie hun tweede partij te winnen en deze drie staan dan ook boven aan in de lijst, waar Triple Nix de nummer 1 positie heeft met 16 punten. De Bar-Biertjes wisten te winnen van Dinges met 5-4, Dinges die nu twee wedstrijden net de winst weg moesten geven want de vorige ging ook al verloren met 5-4. De Gouden Leeuw die vorige week de winst aan DenS Devils moesten laten, wisten deze week wel te winnen met 7-2 van de Dorstige Darters. Ook de eerste finish boven de 100 is gegooid in de tweede divisie. Erwin Overbeeke mag deze eer ontvangen met een mooie 104 finish. Er zijn ook 2 nieuwe 180ers gevallen, beide zijn ze gegooid door het team Triple Nix waar samuel en Nick de maximale score wisten te gooien.

Dus de lijst wordt aanvoerd door Triple Nix en er is in totaal 3x 180ers gegooid.

In de eerste divisie is er uiteraard ook weer gespeeld. Zoals het elke week zal zijn, stonden er weer 7 wedstrijden op het programma. 4 teams wisten een ongeslagen status vast te houden, dit waren: The Knock Offs (8-1), The Entertainers (3-6), Shit Happens (5-4) en Boelies 2 (6-3). De verliezers in deze partijen waren: Finnegan's Finest, Twenty six what else, Ron's Magnificent Dartiesten en Jolly Jokers. Werd er vorige week nog verloren door Almost, konden ze deze week een overwinning bijschrijven. Er werd namelijk met 5-4 gewonnen door Almost van The Man in Black. Vorige week kreeg Voor Spek & Bonen helaas geen genoeg man bij elkaar maar deze week konden ze gelukkig wel spelen. En hun eerste overwinning is daardoor ook gelijk een feit want zij wisten te winnen van The Bulls met 7-2. De laatste wedstrijd in deze divisie was tussen Double Trouble en Mikado bulls 1. Double Trouble trok aan het langste eind en wist de wedstrijd met 5-4 te winnen.

De koppositie is bezet door The Knock Offs met 17 punten, die hebben pas 1 punt verloren. Er is 1 180er bij gekomen deze week, en de gooier doet ze teamnaam geen eer aan want het is Richard Kunst van Twenty Six what else. Verder wist Christiaan Wijnholds van The Knock Offs een mooie 113 finish te noteren.

In de eredivisie is de strijd vorige week ook los gebarste en deze week hebben zij hier een vervolg aan gegeven. Zoals gezegd komt de nieuw komer Lethal Weapon deze week voor het eerst in actie na dat zij de eerste week vrij waren. Het was geen warm welkom want de partij ging met 8-1 verloren aan Darts4Life. Jamie Foppele wist wel een mooie 151 finish te noteren in zijn single partij, maar dit bracht hem niet de winst. De traditionele top 4 van de afgelopen jaren wisten allen weer veel punten te pakken. Come Back 1, Lekker Boeijuh, Boelies 1 en V.I.D.A. wisten allemaal te winnen met dikke cijfers. De top 3 is dan ook Lekker Boeijuh, Comback 1, Boelies 1. Smokey and the Bandits hebben ook het gemiddelde omhoog gehaald door met 7-2 te winnen van D.T.M..

Met nu een totaal aantal van 32x 180 loopt deze categorie ook aardig op. Deze week wist Timo van de Boelies 1 er 3 te gooien en staat nu met drie andere op de eerste positie.

Op naar de volgende ronde, maak er weer een gezellige en sportieve week van.