En dat was week 4.

Vorige week is er uiteraard weer gedart. Er stonden 19 wedstrijden op het progamma verdeelt over de 3 divisies die de O.D.F. rijk is.

In de 2de divisie waren het er 6 die gespeeld moesten worden. De wedstrijd die er op papier uitsprong was toch wel de strijd tussen de nummer 1 en 2 van de lijst. Triple nix mocht thuis spelen tegen DenS Devils en hadden dus het voordeel van de thuisbaan. Tot een 3-3 tussenstand waren de DenS Devils gewaagd aan Triple nix, maar de mannen uit simonshaven wisten daarna alle punten ineigen huis te houden wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 6-3. De koppositie is dus steviger in handen van Triple nix. Omdat Kom Tie Dan He 010 (de nummer 3 van vorige week) ook punten heeft laten liggen tegen De Gouden Leeuw, sterker nog, De Gouden Leeuw wist zelf te winnen van de mannen uit hoogvliet met 5-4 die dankzij deze uitslag beide op 16 punten zijn gekomen en hierdoor wisten de spelers van Doe Eens Gek de nieuwe nummer 3 te worden. Zij wisten namelijk hun wedstrijd te winnen van Dinges met 8-1. De kermits 4 die hun 2 wedstrijd speelde wisten ook deze te winnen. Er werd namelijk gewonnen met 7-2 uit bij de Bar-Biertjes.Kermits 4 is samen met de koploper nog ongeslagen. Een spannende partij werd het ook tussen Motley crew en de Dorstige darters. Deze partij werd past beslist op de bierronde. Dit laatste punt werd gewonnen door Motley crew en zij waren het dus die deze partij wonnen. De laatste wedstrijd die nog niet genoemd is was tussen Stijf Onderaan en Prik m Erin. Prik m Erin wist uit in Cafe Meiburg te Zuidland 7 punten te halen en hiermee ook hun eerste overwinning van het seizoen.

Triple nix nog steeds aanvoerder in de lijst en met een 180er van Sabine Jansen is ook de eerste 180er gegooid door een vrouw. De hoogste finish in deze divisie is bijgesteld door Jessy Povinelli naar een mooie 121 finish.

In de 1ste divisie werden ook weer de punten verdeeld. Het team wat de meeste punten op eiste deze week waren The Knock Offs. Zij wisten te winnen met 8-1 uit bij The Man in Black. Shit Happens nam daarna het grootste stuk van de puntentaart en wisten 7 punten bij te schrijven tegen Mikado Bulls 1. Finnegan's Finest en Voor Spek & Bonen namen beide genoegen met 6 punten. Deze wisten zij te bemachtigen tegen Boelies 2 en Jolly Jokers. En dan waren er ook nog 3 partijen die in een 5-4 eindigden. Almost wist hun tweede winst partij te halen op de bierronde van The entertainers in het Barbiertje. Ook The Bulls wisten dit kunstje uit te halen thuis tegen Double Trouble en hielden de winst in Het Koetshuis te Hellevoetsluis. Ron's Magnificent Dartiesten wisten hun eerste wedstrijd te winnen. Deze pot werd ook beslist op de bierronde.

The Knock Offs gaan ook deze week in als de koploper. Verder zijn er veel spelers met een 180er, om precies te zijn 11 man, echter geen 1 van deze spelers wist tot nu toe een tweede te gooien. Er zijn dus doelen voor deze week.

En dan de eredivisie. Een kraker op het programma. Boelies 1 thuis tegen Come Back 1. De nummer 2 van vorig jaar tegen de kampioen van vorig jaar. Come Back 1 heeft een signaal afgegeven in deze wedstrijd. Zij gaan niet meer voor de nummer 2 positie. Na een tussenstand van 2-2 uit de singles waren het de mannen uit Rozenburg die geen genade toonde voor de kampioen. Alle punten na de singles gingen naar Come Back 1 en een klinkende 7-2 overwinning werd ingevuld op het digitale wedstrijdformulier. Voorlopig staan ze dan wel weer op de 2de positie want Lekkuh Boeijuh is ook met een missie bezig. Die wisten namelijk met 9-0 te winnen van Smokey and the Bandits. Hierdoor komen zij op een totaal van 26 punten in 3 wedstrijden, dat betekend dat zij nog maar 1 punt hebben verloren dit seizoen. V.I.D.A. wist in cafe Dens de punten te halen tegen The old fellows. Hier ging alleen de bierronde verloren en dit is al een tweede voor V.I.D.A. dus die weten wat er te verbeteren valt. Er was ook een wedstrijd tussen twee nieuw komers in de eredivisie. Deze twee konden elkaar al van vorige jaren. Helemaal niks vs. Lethal Weapon. De laatst genoemde was vorige week niet al te best begonnen aan het seizoen en trokken deze lijn verder. Werd er vorige week maar 1 punt behaald wisten ze deze week 3 punten te behalen. Hiermee gunde ze de eerste overwinning van het seizoen voor Helemaal niks. Een andere nieuwkomer moest ook gooien. JWB-Time mocht aantreden tegen H.M.N.G.W., al jaren een vast team in de eredivisie. Maar de nieuwkomers waren niet onder de indruk van de oude rot. Ze wisten niet te winnen maar dan wel het maximale uit een verlies partij te halen, namelijk 5-4 was de winst voor Het Moet Niet Gekker Worden. De wedstrijd waar nog niet over gesproken is, ging tussen Fast & Delirious en D.T.M.. Dart Team Meiburg had tot deze avond nog geen partij gewonnen maar wist de winst te behalen op de bierronde. Een mooie 5-4 overwinning ging mee naar Zuidland.

Zoals gezegd gaat lekkuh Boeijuh op kop gevolgd door Come Back 1 en op 1 puntje daar achter volgen de mannen van V.I.D.A. Jeroen van Gijzen wist vorige week een mooie 155 finish te gooien in zijn partij tegen Fast & Delirious.

Zet hem deze week weer op. Maak er weer een gezellige, mooie en sportieve dartweek van. Wil jij ook eens een verslag maken van je dartwedstrijd en laten tonen op de website. Stuur deze dan op naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.