Bevestig je wedstrijd op tijd!

Beste Captains en Reserve Captains,

Helaas hebben we moeten constateren dat er vorige week een fout in het systeem zat. Bij sommige teams kwam de bevestiging van de wedstrijd niet goed door en zijn er strafpunten uitgedeeld. De wedstrijdleiding zal de fouten eruit halen en de strafpunten verwijderen.

De fout is inmiddels verholpen, maar controleer goed of je ingevulde wedstrijd goed is doorgekomen op de site en/of je bevestiging van de wedstrijden ook goed zijn doorgekomen. LET OP! Dit is eigen verantwoording dus mocht het niet goed overgekomen zijn moet je direct een bericht sturen naar de wedstrijdleiding. Het is goed te zien aan de vinkjes achter de teams van de ranglijst. Is deze groen dan zijn de uitslagen bevestigd en zijn deze oranje dan is deze niet bevestigd.

LET OP! De wedstrijden die gespeeld worden, moeten binnen 48 uur ingevuld en bevestigd zijn vanaf de speeldatum van de wedstrijd. Dus speel je op maandag dan moet deze uiterlijk woensdag ingevuld en bevestigd zijn. Speel je op dinsdag dan moet deze uiterlijk op donderdag ingevuld en bevestig zijn, enzovoort.

Wedstrijdleiding is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-55818519