Boelies 2 een andere speeldag

Beste teams uit de eerste divisie.

Boelies 2 heeft een nieuwe speeldag i.v.m. de sluiting op de woensdag avond van Cafe Boelies. Zij speelde eerst op dus woensdagavond hun thuiswedstrijden maar deze zullen in de toekomst op de vrijdagavond gespeeld gaan worden. Dus speel je tegen boelies 2 houdt er dan rekening mee dat de speelavond gewijzigd kan zijn.

De eerst volgende thuis wedstrijd van de Boelies 2 is tegen Ron's Magnificent Dartiesten op vrijdag 3 november i.p.v. 1 november.

Beste teams uit de eredivisie

Boelies 1 gooide ook op de woensdagavond hun thuiswedstrijden. Dit team is nog aan het zoeken voor een juiste oplossing hiervoor. Hun eerst volgende thuiswedstrijd is tegen Lethal Weapon op 8 november, houdt er dus rekening mee dat deze datum nog gaat veranderen. Voor de andere teams geldt ook dat zij goed de website in de gaten moeten houden om op tijd de aanpassing te weten.

Boelies 1 heeft inmiddels een oplossing gevonden. Ze blijven op de woensdagavond gooien echter zijn ze verhuist van Cafe Boelies naar Het Vervolg in Brielle. Dus Leden van Lethal Weapon op woensdag 8 november uit naar Het Vervolg.

Het bestuur.