De Algemene Leden Vergadering maandag 15 april 2019

Beste ODF-leden,

Op maandag 15 april 2019 vindt onze jaarlijkse ALV plaats in het Dorpshuis Hekelingen. Iedereen is welkom vanaf half 8, zodat we vanaf 20:00 uur kunnen starten.

We begrijpen dat hierbij niet iedereen aanwezig kan zijn, ook i.v.m. de competitie, die dan gewoon nog gespeeld wordt.

Dit jaar staan er een aantal belangrijke zaken op de agenda, waarbij jullie aanwezigheid gewenst is. De agenda zal er als volgt uitzien :

We beginnen zoals gewoonlijk met de jaarlijks terugkerende verslagen van de voorzitter, penningmeester en secretaris.

Er zal ook tevens bekend gemaakt worden hoe de stemming is uitgevallen van de 2 voorstellen : Opzet nieuwe competitie en de bekerindeling.

Als je hierover iets kwijt wilt, zul je dus aanwezig moeten zijn bij onze ALV en is het dus niet de bedoeling, dat je achteraf commentaar gaat leveren.

Indien je door omstandigheden niet bij de ALV aanwezig kunt zijn kun je ook je opmerkingen kenbaar maken via de e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze e-mail-adressen kun je ook gebruiken, als je nog iets toe wilt voegen aan de agenda, maar doe dit wel uiterlijk 1 april 2019.

Ook zijn wij als bestuur nog altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die in hun vrije tijd, een aandeel kunnen / willen leveren aan de organisatie van de ODF. Als je denkt dit in huis te hebben, stuur dan je aanmelding met motivatie naar het bestuur en geef aan welke bijdrage je kunt / wilt leveren. Denk hierbij aan baancontrole, het schrijven van verslagen of ondersteuning van het bestuur in het algemeen.

Misschien heb je zelf wel leuke ideeën, die een aanvulling zijn op het huidige bestuur.

Genoeg stof, om te bespreken tijdens onze ALV, dus maak een plekje vrij in je agenda en dan zien we jullie allemaal op maandag 15 april 2019.

Met vriendelijke groet

Het Bestuur