Eindtoernooi en single play offs

Eintoernooi 2019 :

Na de daverende jubileum feestavond in de Desert Inn, gaan we dit jaar weer een gezellig eindtoernooi organiseren, wat zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2019 vanaf 13:00 uur in Dorpshuis Hekelingen.

We gaan op deze dag weer een gezellig toernooitje organiseren, met leuke prijzen en ook zal er uiteraard weer gezorgd worden voor een natje en een droogje, dus voor iedereen wat wils.

Je kunt je uiteraard hiervoor al opgeven en doe dit via e-mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Misschien heb je zelf wel een leuk idee, om iets te organiseren, zoals een (blind)koppel, 301 (dubbel in, dubbel uit), of wil je gewoon een 501 toernooi gooien, wij vinden alles best : ALS HET MAAR GEZELLIG IS!! Wacht a.u.b. niet te lang met inschrijven, zodat we ook de tijd hebben, om alles te regelen.

Let wel, dat er op deze dag GEEN prijsuitreiking is voor de competitie. Dit willen we weer doen op de avonden van de single play offs :

Voor de Ere divisie zal dit zijn op donderdag 13 juni 2019 in Cafe De Rolleman

Voor de 1e en 2e divisie zal dit zijn op vrijdag 14 juni 2019 in Cafe De Rolleman

Verdere info over de single play offs volgt nog.

Ik hoop dat jullie deze datums allemaal in jullie agenda kunnen blokkeren, zodat we een gezellige opkomst zullen hebben.