Update bestuur

Beste captains en leden,

Wij willen jullie graag op de hoogte houden over de stand van zaken m.b.t. het nieuwe seizoen, dus vandaar een korte update.
We zijn inmiddels in gesprek met een 5-tal leden, die geïnteresseerd zijn in een functie binnen het bestuur. Dus zoals het er nu uitziet gaan we gewoon van start in het nieuwe seizoen. Het is dus nu al mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen, maar houdt er rekening mee dat er bij de inschrijving gelijk betaald moet worden.
Zodra er meer nieuws is zullen we dit uiteraard gelijk melden. De doelstelling is echter, dat we op het eindfeest al het e.e.a. bekend kunnen maken.

We hebben de vraag gekregen of er nog gestemd gaat worden voor de nieuwe bestuursleden en hierop is het antwoord “NEE”. Aangezien er zich op dit moment geen andere leden hebben aangemeld heeft een stemming geen nut aangezien er ook 5 functies ingevuld dienen te worden. Dit is echter maar voor de periode van 1 jaar, dus mocht er voor die tijd zich iemand anders aanmelden (uiterlijk voor de ALV), dan zal er wel een stemming plaatsvinden op de ALV.

Tot zover het laatste nieuws.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van de ODF