Het nieuwe bestuur

Beste odf leden,

Wij zijn verheugd jullie te melden, na de oproep aan de leden om zich aan te melden voor een bestuursfunctie, dat er 5 leden zijn die zich hebben aangemeld.

Hiermee is het een feit dat de O.D.F. zal blijven bestaan. De leden die zich hebben aangemeld voor het bestuur zijn:

Sebastiaan Vermeulen - Penningmeester
Sytske van Hengel - Voorzitster
Melvin Hokke - Secretaris
Ricardo van der Stam - Algemeen bestuurslid (Wedstrijdleiding)
Marco Bontenbal - Algemeen bestuurslid

De vraag of er niet gestemd moet worden voordat deze leden kunnen toetreden in het bestuur is al meerdere keren gesteld. In een normale situatie zou dat inderdaad moeten maar er zijn maar 5 aanmeldingen voor 5 functies. Er valt dus weinig te stemmen. Bij een stemming kan je nu alleen maar voor of tegen stemmen en dat betekend dat je stemt voor of tegen een doorstart van de O.D.F.. En iedereen zal voor het behouden van de O.D.F. stemmen.

De nieuwe bestuursleden zullen voor 1 jaar aantreden als bestuurslid, uiteraard is het uitgangspunt dat deze verlengt worden met de normale termijnen die voor de functies staan. Tijdens het aankomende seizoen kan iedereen zich alsnog aanmelden voor een bestuursfunctie. Tijdens de volgende ALV zal dan gestemd worden als er meerdere kandidaten zijn voor de zelfde functie. Voor nu is er besloten een start te maken met de enthousiaste leden die zich nu hebben aangemeld want hun hebben er zin in en gaan de uitdaging heel graag aan.

Er is al een bericht geweest dat iedereen zich kan inschrijven voor het nieuwe seizoen en bij deze herhalen wij dit bericht.

Schrijf je in voor het dartseizoen 2019-2020.

Het inschrijven kan via teambeheer door de captains van de teams. Let op, bij het inschrijven moet er direct betaald worden via iDEAL. Mocht het je niet lukken om het team in te schrijven neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor andere vragen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het bestuur