Play-Offs en prijsuitreiking

Beste Leden,

Morgen en overmorgen zijn de Play-Offs van de O.D.F. Heb je als individueel je geplaatst voor de Play-offs dan ben je uitgenodigd om te komen strijden voor beste speler/speelster van je divisie.

De Ere-divisie Play-offs is morgen (donderdag 13 juni) in de Rolleman te Spijkenisse. De beste 32 spelers strijden hier voor eeuwige roem en overall kampioen van het afgelopen seizoen.

De 1ste en 2de divisie spelers worden vrijdag (14 juni) verwacht op de zelfde locatie. Voor deze divisies geldt dat de beste 16 spelers van elke divisie is uitgenodigd om te strijden voor de overall kampioen.

Verder is het belangrijk om te weten dat voor aanvang van het Play-Off toernooi, eerst de prijsuitreiking plaats vindt van de competitie. De 1ste, 2de en 3de plaatst van de competitie krijgen een prijs. Van alle divisies de gene die de meeste 180'ers gegooid heeft, de hoogste finish heeft geprikt en de bierronde kampioen krijgen allemaal een prijs. Ook is er in elke divisie een beste dame die in het zonnetje wordt gezet.

Dus heb je een prijs gewonnen kom deze gezellig ophalen in de Rolleman te Spijkenisse. Start prijsuitreiking is 19.30 uur. (geldt voor beide dagen)

Het Bestuur