Dart seizoen 2020/2021

Beste captains,

De Corona-crisis heeft het afgelopen jaar een grote impact gehad, op alles wat er om ons heen gebeurt.

Als voorzitter van de ODF, heb ik het verdriet van dichtbij meegemaakt en het contact met vrienden en familie is tot een minimum beperkt.

Mijn ervaring is, dat wij als darters een hechte gemeenschap vormen en juist het gemis van de avondjes uit en toernooitjes hakt er bij heel veel mensen in.

Aan het begin van ons dartseizoen, kwamen de versoepelingen, wat ons deed besluiten, om de competitie toch aan te vangen, maar dit werd door de aanscherping van de maatregelen

al snel de kop ingedrukt. Er bestond nog een kleine hoop, dat we nog een halve competitie konden starten, maar in de huidige situatie is dit nu ook onmogelijk.

Als bestuur, zijn we tot het besluit gekomen, om de contributie van dit seizoen te retourneren naar de captains, zodat we hopelijk het nieuwe seizoen met een schone lei kunnen beginnen.

Dit is nog allerminst zeker, dus vandaar deze beslissing. Wij willen de captains daarom vragen, om hun bankgegevens te sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we deze actie in

gang kunnen zetten. Wellicht vragen sommige van jullie zich af, waarom we de contributie niet doorzetten naar een volgend seizoen, maar hier kleven teveel haken en ogen aan :

  • Teams die wellicht niet inschrijven in het nieuwe seizoen
  • Spelers die volgend seizoen niet meedoen

Het wordt een te grote administratieve rompslomp als we per team / individu gaan kijken, wie wel en wie niet, dus vandaar dat we het gehele bedrag (€19,50 p.p.) terug storten naar de captains,

zodat zij dit aan hun spelers kunnen terug geven.

Wij kunnen alleen maar hopen, dat er aan het einde van deze donkere tunnel nog voldoende dartlokaties beschikbaar zijn, om onze dartcompetitie vanaf september 2021 weer te kunnen opstarten.

Tot die tijd wensen wij jullie en al je dierbaren heel veel sterkte in deze absurde tijd en uiteraard zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Indien je vragen hebt, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur,

Albert Foppele

Voorzitter ODF