Wie gaan we zien dit seizoen?

Beste Dartvrienden,

Mijn laatste schrijven dateert van 19-jan-2021, terwijl we midden in de ellende van de corona-crisis zaten. Net als velen van jullie heb ik dit hardnekkige virus van dichtbij meegemaakt en ben ik een dierbare verloren. Nu 5 maanden verder, willen we voorzichtig vooruit kijken naar een mogelijke opstart van een nieuw dartseizoen.
Hiervoor hebben we echter jullie hulp nodig :
Voor het einde van de maand willen we van jullie een bevestiging hebben, dat jullie gaan inschrijven voor het nieuwe seizoen 2021 / 2022. De bedoeling is, dat we bij voldoende teams definitief gaan inschrijven via Teambeheer, zodat we in september kunnen gaan starten, met hopelijk 3 divisies van 12-13 teams. Een korte rekensom leert dat we dus hopen dat er zich tussen de 36-39 teams gaan aanmelden, die voor de ODF gaan spelen. De vraag is dan ook, om voor het einde van deze maand een bevestiging te sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zodra we een duidelijk beeld hebben van het aantal teams, zullen we jullie uiteraard zo snel mogelijk informeren over de vervolgstappen.
Tot die tijd hoop ik, dat jullie allemaal veilig en gezond zullen blijven en fingers crossed dat we eindelijk vanaf september weer gezellig tegen elkaar mogen gooien in de leukste competitie van de Voorne Putten.

Namens het bestuur,
Albert Foppele
Voorzitter ODF